Cilt Serumları Nasıl Kullanılır ?
logo
Şimdi Yükleniyor
  • 499 ₺ ve üzeri Siparişlerde ÜCRETSİZ KARGO  Alışverişe Başla
  • Üyelere Özel SÜRPRİZ İNDİRİMLER
  • Üyelere Özel DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ
  • Kadınlara Özel 8 MART HEDİYELERİ

Cilt Serumları Nasıl Kullanılır ?

Cilt bakım rutininizi bir güzel düzenine oturtun. İşleri doğru sırayla yapmanın son derece keyifli olacaktır. Sıra çok önemli. Ne de olsa ayakkabının ardından çoraplarımızı giyemeyiz ..   


Birkaç adımdan oluşan bir cilt bakım rutininiz olduğunu varsayalım; yüz temizleme jeli,  tonik, maskeler, serumlar, nemlendirici , göz altı ürünleri... Şunu bilmeliyiz ki nemlendirici her zaman en son uygulanmalıdır.    
Cilt bakım rutininizin ilk adımı daima temizliktir. 

Temizleyiciler   kir, döküntü ve makyajın temizlenmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Gece boyunca meydana gelebilecek yağ ve birikintilerin giderilmesi için sabahları temizlik yapılması gerekir. 

Sabah ve akşam cilt bakımı rutinlerinizde bir veya maksimum iki serum kullanın, çünkü çok fazla ürün cildin aşırı uyarılmasına ve hassaslaşmasına neden olabilir. Maske/peeling ile cildi derinlemesine temizledikten sonra cildinizi dinlendirip mutlaka tonik uygulayın. Nemlendiricili serumlarla takip edin Çünkü: serumlar tek başına kullanıldığında nemi hapsedemez . (yağlı cilt tipleri bu adımı atlayabilir) ve sabah cilt bakımı rutininizi daima yüksek SPF'li Gello Sun Stick Güneş Koruması ile tamamlayın.

 

sunnn.jpg


 

Yüz Ürünlerinin Sırası Önemlidir: Serumlar temizleme ve toniklemeden sonra ve nemlendiricinizden önce uygulanır. Tonik kullanmıyorsanız temizlemeden hemen sonra krem uygulayabilirsiniz.   
Serumlar gözeneklerin görünümünü en aza indirmede önemli bir rol oynar ve cildinizin görünümünü dengelemeye yardımcı olur.   
Basit Tutun: Cildinizi en az yarım saat dinlendirip diğer ürünü kullanmak her zaman en iyisidir.  

 

twitter-kucuk.jpg


 


Herkesin biraz ilgiye ihtiyacı vardır ve cildiniz için de durum farklı değildir. Haftada 2-3 kez maske kullanmak cildinize ekstra bakım vermenin bir yoludur.  


 


Number 3: Don’t Limit Your Options Of Materials

The types and designs of wallets are not the only things that you should consider when you go out searching for your best wallet. You have more than 1 option of material rather than leather to choose from as well.

You can experiment with other available options such as cotton, polyester and canvas. They all have their own pros and cons. As a result, they will be suitable for different needs and requirements. You should think about them all in order to choose the material which you would like the most.

 

 

 


icon

Haber Bültenine kaydolun

...ve 2. siparişinizde sürpriz indirimler kazanın

Design and software: Webslit.com Bilişim Hizmetleri